Case: Sterk

DE KLANT

Sterk is de funderingsspecialist op het gebied van grond- en waterkerende constructies uitgevoerd in stalen damwand. Een familiebedrijf waarbij innovatie en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Met ervaren en goed opgeleide professionals met hart voor de zaak en een modern en divers machinepark.

DE UITDAGING

De vele projecten en diensten (technieken) van Sterk overzichtelijk presenteren in een meertalige website. Tegelijkertijd moest er een brug gebouwd worden tussen social media en de website om de doelgroep te bereiken.

ONZE OPLOSSINGEN

Een meertalige website met handige informatie en prachtig beeldmateriaal die de doelgroep blijft inspireren. Een innovatieve website die beleving en informatievoorziening samenbrengt. Bijvoorbeeld door slimme filtermogelijkheden en een responsive design.

Bekijk de website op www.sterk.eu
Sterk

Uitgebreide Projectfilter

Uitgebreide filtermogelijkheden zorgen voor een overzichtelijke weergave van de vele projecten.

Responsive Design

De website van Sterk is naast desktop ook uitermate gebruiksvriendelijk op tablets en smartphones.

Meertalig

Sterk is actief in verschillende landen. Om de (potentiële) klanten te voorzien, is de website daarom in verschillende talen te bekijken.

ONS WERK

Ons werk is onze trots! Bekijk hieronder een selectie uit ons werk van de afgelopen periode

Bij van den HOOGEN engineering hechten wij veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. Deze kwaliteiten zijn voor het team van Purple Media niet onbekend gebleken. Zij hebben een TOP website voor ons gemaakt waar wij zeer blij mee zijn.

Voor onze mooie 9 holes A-status golfbaan waren wij opzoek naar een partij die de sfeer kon vertalen naar een website. Purple Media heeft dit weten te realiseren. Wij krijgen nu nog dagelijks complimenten over onze website. Het team van Purple Media is creatief en denkt graag in mogelijkheden.

Purple Media heeft onze hoge verwachtingen weten te overtreffen.  Een goede en duidelijke uitleg vooraf, een prachtige website maar vooral een super service! Ik kan Purple Media dan ook zeker aanraden.

MEER WETEN? NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP!

Een vrijblijvend gesprek om meer te weten te komen over onze producten en diensten kost natuurlijk helemaal niets en kan toch heel veel opleveren.

WHAT'S NEW?

Wij houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

pattern
https://www.purple-media.nl/wp-content/themes/yunik-installable/
https://www.purple-media.nl/
#976ea9
style1
scrollauto
Berichten laten...
#dddddd
on
none
loading
#dddddd
Sort Gallery
https://www.purple-media.nl/wp-content/themes/yunik-installable
on
yes
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off
Bel mij terug
FacebookInstagram