Case: Golfclub Hoogland Amersfoort

DE KLANT

Golfclub Hoogland Amersfoort beschikt over een 9 holes A-status baan in het mooie Hooglandse landschap. Naast de mooie 9 holes baan zijn er ook outdoor oefenfaciliteiten. Een deels overdekte driving range met 18 plaatsen, practicegreen, chippingarea en de oefenbunker maken het geheel compleet.

DE UITDAGING

De ervaring van de golfbaan vertalen naar een overzichtelijke en aantrekkelijke website. Tegelijkertijd dient de website functioneel te zijn en de bezoeker waardevolle informatie verschaffen.

ONZE OPLOSSINGEN

Door goed gebruik te maken van beeldmateriaal en de nieuwste technieken hebben wij de sfeer van de golfbaan weten te vertalen naar een website. De website bevat verder handige functionaliteiten zoals een realtime weerstation.

Bekijk de website op www.gcha.nl
Golfclub Hoogland Amersfoort

Realtime Weersverwachting

Het weer speelt bij golf een belangrijke rol. Op de website van Golfclub Hoogland Amersfoort vind je dan ook een realtime weerstation.

Responsive Design

De website van Golfbaan Hoogland Amersfoort is naast desktop uitermate gebruiksvriendelijk op tablets en smartphones.

Realtime Baanstatus

Deze website beschikt over een realtime baanstatus. Hierdoor hoeven de leden niet te bellen naar de golfbaan, maar enig de website bezoeken.

ONS WERK

Ons werk is onze trots! Bekijk hieronder een selectie uit ons werk van de afgelopen periode

Bij van den HOOGEN engineering hechten wij veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. Deze kwaliteiten zijn voor het team van Purple Media niet onbekend gebleken. Zij hebben een TOP website voor ons gemaakt waar wij zeer blij mee zijn.

Voor onze mooie 9 holes A-status golfbaan waren wij opzoek naar een partij die de sfeer kon vertalen naar een website. Purple Media heeft dit weten te realiseren. Wij krijgen nu nog dagelijks complimenten over onze website. Het team van Purple Media is creatief en denkt graag in mogelijkheden.

Purple Media heeft onze hoge verwachtingen weten te overtreffen.  Een goede en duidelijke uitleg vooraf, een prachtige website maar vooral een super service! Ik kan Purple Media dan ook zeker aanraden.

MEER WETEN? NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP!

Een vrijblijvend gesprek om meer te weten te komen over onze producten en diensten kost natuurlijk helemaal niets en kan toch heel veel opleveren.

WHAT'S NEW?

Wij houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

pattern
https://www.purple-media.nl/wp-content/themes/yunik-installable/
https://www.purple-media.nl/
#976ea9
style1
scrollauto
Berichten laten...
#dddddd
on
none
loading
#dddddd
Sort Gallery
https://www.purple-media.nl/wp-content/themes/yunik-installable
on
yes
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off
Bel mij terug
FacebookInstagram