Content Management System

Een Content Management Systeem ook wel CMS genoemd geeft je de mogelijkheid om de website zelf te beheren

ZELF JE WEBSITE BEHEREN? DAT KAN!

Een Content Management Systeem ook wel CMS genoemd geeft je de mogelijkheid om de website zelf te beheren. Je kunt daarmee zelf de inhoud van pagina’s wijzigen, menu-items aanmaken of wijzigen, afbeeldingen toevoegen, eigenlijk is er niets wat je zelf niet kunt wijzigen op de website.

Het gemak van zelf beheren

Heb je een nieuwtje of is er iets dat snel gewijzigd moet worden op de website? Met een CMS is dat geen probleem, je logt eenvoudig in en je hebt binnen een paar minuten de website aangepast. De bezoekers van de website zien deze wijziging direct. Heb je vaak wijzigingen of updates voor de website welke je zelf wilt kunnen toevoegen? Dan is het raadzaam om te kiezen voor een website met CMS, wij kunnen je hierover goed informeren voor de juiste keuze!

WordPress

Voor onze websites maken wij veelal gebruik van het bekende WordPress CMS. Dit CMS is gebruiksvriendelijk, snel en maandelijks zijn er updates om de website zo goed mogelijk te beveiligen en zodat het voorzien blijft van de nieuwste technieken.

Kom langs voor een kop koffie

Benieuwd welke oplossing het meest geschikt is voor jouw organisatie? Gewoon eens sparren over wat er mogelijk is? Loop gerust eens binnen om ideeën uit te wisselen. Wil je liever een afspraak maken? Bel ons op 033 258 50 29 of stuur een e-mail naar info@purple-media.nl.

Bij van den HOOGEN engineering hechten wij veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. Deze kwaliteiten zijn voor het team van Purple Media niet onbekend gebleken. Zij hebben een TOP website voor ons gemaakt waar wij zeer blij mee zijn.

Voor onze mooie 9 holes A-status golfbaan waren wij opzoek naar een partij die de sfeer kon vertalen naar een website. Purple Media heeft dit weten te realiseren. Wij krijgen nu nog dagelijks complimenten over onze website. Het team van Purple Media is creatief en denkt graag in mogelijkheden.

Purple Media heeft onze hoge verwachtingen weten te overtreffen.  Een goede en duidelijke uitleg vooraf, een prachtige website maar vooral een super service! Ik kan Purple Media dan ook zeker aanraden.

MEER WETEN? NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP!

WHAT'S NEW?

Wij houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

pattern
https://www.purple-media.nl/wp-content/themes/yunik-installable/
https://www.purple-media.nl/
#976ea9
style1
scrollauto
Berichten laten...
#dddddd
on
none
loading
#dddddd
Sort Gallery
https://www.purple-media.nl/wp-content/themes/yunik-installable
on
yes
yes
off
on
Newsletter Input text
on
off
Bel mij terug
FacebookInstagram