Gratis Google AdWords scan

Heb je al bestaande Google AdWords-campagnes, maar vallen de resultaten tegen? Of wil je weten hoe je jouw campagnes kunt verbeteren? Purple Media kan een GRATIS scan van jouw Google AdWords-campagnes uitvoeren. Onze specialisten analyseren jouw Google AdWords-account en geven vrijblijvend advies over hoe je jouw campagnes kunt verbeteren.

Wanneer je Google AdWords account niet goed is ingesteld en je veel kosten maakt, resulteert dit in een negatieve ROI (Return on Investment). Dit houdt simpelweg in dat je niet aan het verdienen bent, maar geld aan het weggooien bent. Om te voorkomen dat je langdurig onnodig veel kosten maakt, is het slim om nu een Google AdWords scan te laten uitvoeren. Zodat je hierna kosten kunt besparen en geld kunt gaan verdienen.

Wil jij een gratis Google AdWords scan? Bel ons op 033 258 50 29 of vul het contactformulier in!

Ja, ik wil meer klanten
Wat krijg je?

Met een GRATIS Google AdWords scan ontvang je vrijblijvend advies over de status van de lopende campagnes en brengen onze SEA-specialisten een aantal verbeterpunten in kaart. Na het uitvoeren van de Google AdWords scan ontvang je geheel kosteloos een rapport waarin deze verbeterpunten zijn opgenomen. Bij de Google AdWords scan nemen we de volgende onderdelen onder de loep:

  • De algemene instellingen van het account
  • De inrichting van de account structuur
  • De campagne instellingen
  • De kwaliteit van de advertentieteksten
  • De relevantie van de zoekwoorden
  • De kwaliteitsscores
  • Het rendement van de gemaakte kosten

Deze verbeterpunten kun je zelf uitvoeren of je kunt contact met ons opnemen om je hierbij een handje te helpen. Vraag een Google AdWords scan aan en behaal een hoger rendement op je campagnes. Campagnes die bijdragen aan jouw groei. Bel ons op 033 258 50 29 of vul het contactformulier in!

Ja, ik wil meer klanten

Hoe het werkt

1
Afspraak

We maken een afspraak waarin we niet alleen het Google AdWords account bespreken. Tijdens dit gesprek komen ook jouw bedrijf, de beoogde klanten en doelen aan bod.

2
Koppeling klantencentrum

Wij koppelen jouw Google AdWords account tijdelijk aan onze klantencentrum. Je ontvangt van Google een mail waarin je dit kunt verifiëren. Hiermee kunnen wij op afstand meekijken en jou voorzien van professioneel advies.

3
Advies op maat

Wij voeren de Google AdWords scan uit en je ontvangt van ons een rapport met alle adviezen en verbeterpunten. Wij zullen GEEN veranderingen aan je account brengen. Tenzij jij ons hiertoe de opdracht hebt gegeven.

Gratis Google AdWords scan


Hoe goed presteren jouw Google AdWords campagnes nou echt? Geef je geld uit zonder dat je er wat voor terugkrijgt? Laat onze experts een kijkje nemen in de Google AdWords campagnes en ontvang GRATIS advies die je aanzienlijk meer klanten kan opleveren.